Stark! Formtopp

Anmäl dig till Stark! Formtopp genom att skicka mail till info@starkhalsopartner.se

Starta med Stark! Formtopp och ge dig själv bästa förutsättningarna för att komma i ditt livs form! Skapa hållbara livsstilsvanor som ger dig en stabil form och du slipper oroa dig för om nyårsklänningen ska passa eller för beachformen någonsin mer. Efter kartläggningen av dina nuvarande kostvanor får du en personligt anpassad kostplan, där vi tar hänsyn till din totala livssituation, hur mycket du kan träna samt vad du har för vardagspussel att förhålla dig till. Tillsammans sätter vi en realistisk och hållbar målsättning och justerar planen vid behov.

Din individuella kostplan är självklart baserad på en näringsrik och balanserad kost vilket förutom viktförändring kommer ge dig mer energi och ork.

Du kan räkna med att viktnedgången sker i lagom takt för att du ska få en hållbar ny vikt och livsstil. 💎

Begränsat antal platser, först till kvarn! 3 månaders abonnemang, onlinecoachning 3200:- ink moms. Om du av någon orsak skulle vilja avsluta abonnemanget tidigare betalar du endast för de dagar du utnyttjat tjänsten. Resterande återbetalas till dig.

Du kan starta närhelst du önskar, vi kommer överens om det som passar dig.

Har du frågor, tveka inte att höra av dig till mig. /Sofia, kost- & näringsrådgivare och idrottsnutritionist.

Tidigare klienter har sagt:

”Idag kommer jag göra reklam för dig. 🙂 Du är otroligt klok och förbaskat smart och LYHÖRD, framför allt. Tack för allt pepp! :D” 

”Jag har lärt mig att kroppen behöver mer än jag trott, näringsmässigt. Fått bra recept och äter mycket större variation av grönsaker/rotfrukter numera. Jag håller ett jämnt intag över dagen och jag har lärt mig att få i mig mer före, under och efter mina långpass vilket har förbättrat kvalitén på mina pass avsevärt. Jag har också tagit mig för, att söka vård för de delar i mitt mående som faktiskt inte är ok och nu även fått behandling för det. Det tillsammans med kostplanen kommer att bli hur bra som helst. Hos dig får man helheten och det känns sunt och balanserat.”