Hälso-& livsstilscoachning

_mg_9799Om du hittat till den här sidan, letar du aktivt efter någonting som  kan hjälpa dig.

Grattis! Du vill ha en förändring för din livsstil och är redo att ta tag i det.

Välkommen till Stark! Hälsopartner. Din personliga livsstilscoachning formar vi tillsammans utifrån dina behov och i grunden handlar det om att ta kontrollen och styra ditt eget liv. Du får verktyg för att få livspusslet att fungera, kunna planera och prioritera för en Starkare! livsstil.

Du kanske stressar lite för mycket eller har blivit sjuk av prestationskrav och obalansen i livet. Du kanske lägger för låga krav på sig själv och saknar tro på att du kan.

Tillsammans bygger vi en trygg plattform för dig där du får känna dig Stark! Du blir trygg i att du gör det som är rätt för just dig. Hittar din balans.

Vad som är rätt för dig kanske inte är detsamma som det som är rätt för någon annan. Du är unik och då behöver din plan också vara unik.

Vem kan ha nytta av livsstilscoachning och en livsstils PT?

Springer du i karriärshjulet och har mycket på gång i livet på alla plan? Känner du att livet går för fort och att du inte riktigt hinner med dig själv? Vill  du styra upp din livsstil så att du får balans mellan aktivitet och vila, mellan vardag och fest, mellan arbete och fritid? Är du eller har du varit sjukskriven för utmattning eller utbrändhet? Har du stått och stampat ett tag? Vill du utvecklas?

Ge dig själv möjligheten. Boka en tid för personlig livsstilscoachning!

Kontakta mig på info@starkhalsopartner.se så bokar vi tid för ett första samtal. Samtalet kan ske online eller som verkligt möte, du bestämmer. Min drivkraft är att se dig hitta rätt, utvecklas och bli mer säker på hur du ska välja för att din livsstil ska ge dig mesta möjliga av livet.

Priser:

Enkel livsstilscoachning, 45 min samtal

650 kr

Livsstilscoachning, 45 min inkl. kartläggning genom nutrimetern

950 kr

Livsstilscoachning, 4T profil, 45 min samtal

Hitta dina personliga styrkor för att lyckas långsiktigt, jag kan utlova en ego-boost!

1500 kr

Livsstilscoachning fördjupad inkl nutrimeter och 4T profil

Kartlägg din livsstil och hitta dina personliga styrkor för att lyckas långsiktigt. Öka din förståelse för vem du är, både en ego-boost och en aha-upplevelse.

1950 kr