Kostrådgivning

Jag som driver Stark! Hälsopartner jobbar med personlig och individanpassad kostrådgivning för resultat och hållbara vanor som ger ökad hälsa.

Analys av kostvanor och individuella kostråd

Analys av kostvanor är till för dig som sköter din kostomläggning själv utifrån dina individuellt anpassade kostråd. Rådgivningen baseras på Nutrimetern, där vi gör en grundlig kartläggning av dina kostvanor och din livsstil. Rådgivning sker antingen över telefonen eller vid ett personligt möte i Avesta eller Västerås. Utifrån vårt samtal och din nya kunskap börjar du sedan på egen hand förbättra dina kostvanor. Jag förespråkar att du lägger till ett uppföljningssamtal, efter ca 3 veckor, där vi kan justera kostråden utifrån din upplevelse.

Kostrådgivning med kostplan

I kostrådgivning med kostplan ingår justeringar vid behov, regelbundna avstämningar online och rådgivning under pågående period. Din kostplan skapar jag i ett professionellt nutritionsprogram, och du ser tydligt energiinnehåll och fördelning. Du får ditt kostupplägg via mejl, tillsammans med instruktioner och kostkompendium.

 

Prislista:

Kost- & näringsrådgivning

Individuell kost- & näringsrådgivning (40-45 minuter)

850 kr

Uppföljning individuell kost- & näringsrådgivning (20-25 min)

200 kr

 

Kostrådgivning med kostplan

Kostplan 8 veckor

2100 kr

Kostplan 12 veckor

3000 kr

 

Att förändra vanor är kanske det svåraste vi människor gör, livsstilscoachning i kombination med kostplan och kostrådgivning kan vara en hjälp för dig som har behov av att arbeta med din vanor och beteenden samtidigt som du förbättrar din kost.

Intolerans, allergi eller sjukdomsbild är inget hinder för kostrådgivning via mig på      Stark! Hälsopartner.