Våga drömma…

Kvällsreflektion..

quoat

Ikväll har jag låtit mig inspireras av två härliga och häftiga tjejer mitt i livet. De delade sina livsberättelser och uppmuntrade och inspirerade till att våga drömma, eller kanske snarare att våga fortsätta drömma, trots att det kanske inte blev som det var tänkt från början. Våga drömma och våga lita på din inre röst, ta steget du länge drömt om.. Vad är det ditt hjärta bultar för? Vad håller dig tillbaka från att följa hjärtat?

Jag är en idésäljare, en kreativ person med många drömmar, många idéer. Vissa kanske ska förbli drömmar medan andra kanske faktiskt SKA förverkligas. Jag har lovat mig själv att ta de idéer mitt hjärta bultar lite extra för, ett steg längre än sist. Det betyder att varje gång de dyker upp i mitt medvetande ska jag ta dem ett steg längre, göra något mer för att de kanske en dag ska vara förverkligade. Va kul och spännande det har blivit. Tänk om det blir en bok till slut, eller om den där bästa träningsväskan en dag är verklighet. Tänk om jag kommer att kunna leva på det jag älskar att ägna min tid åt, att se människor utvecklas och nå sina mål eller bara må bättre, att se när pusselbitarna börjar passa ihop. Det kommer visa sig längre fram, om jag lyckats eller inte men steget är taget! ”Stark! Hälsopartner” är nu en verklighet. Det känns nästan som att springa över mållinjen, även om det är nu det börjar. 🙂

Jag vill med dessa kortfattade tankar uppmuntra dig att lyssna till ditt hjärta, att våga känna dig stark, att våga leva!

De inspirerande tjejerna hittar du på www.vagadromma.se , eller på Facebook @vagadromma, för dig som är nyfiken.

Ta med dig ditt hjärtas dröm in i nattsömnen nu och låt drömmen få liv. Vem vet, drömmen kanske blir verklighet. /Sofia

Publicerat av

Stark! Hälsopartner i Avesta

Utveckling för person & organisation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s