Varför jag startade Stark! Hälsopartner i Avesta

Jag heter Sofia Nyman. Jag är utbildad inom hälsa, näring och beteendeförändring. Jag drivs av att se hur människor runt mig utvecklas och hittar en livsstil som gör att de kommer helt till sin rätt, att de känner livsglädje, stolthet över den person de är och håller sig friska och starka genom livet. Stark! står inte bara för starka muskler.. Du kan vara stark på så många sätt och jag coachar dig på vägen.  

Publicerat av

Stark! Hälsopartner i Avesta

Utveckling för person & organisation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s